Toepassingen

Comfort

MAGNUM Heating is de specialist voor Comfort verwarmingssystemen. Of het nu om elektrische of watergedragen systemen gaat, wij hebben voor ieder verwarmingsvraagstuk een passende oplossing. Van vloer-, wandverwarming voor nieuwbouw en renovatie tot plafondverwarming en een handige anti-condens spiegelverwarming.

 

 


Safety

Op het gebied van verwarming buiten huis heeft MAGNUM Heating innovatieve producten. Denk hierbij aan opritverwarming voor hellingbanen van parkeergarages. Maar ook voor tuinpaden en dakgootverwarming of meer industriële toepassingen zoals pipetracing zijn er producten beschikbaar.

 


Control

Om alle systemen eenvoudig aan te kunnen sturen hebben wij verschillende thermostaten en sensoren ontwikkeld. Van eenvoudige thermostaat aan de muur tot systemen die met een smartphone of tablet kunnen worden aangestuurd.

Productzoeker

Start hier
Configureren
  • MAGNUM PROJECTSERVICES

    MAGNUM PROJECTSERVICES MAGNUM PROJECTSERVICES

    Projectservices realiseert afgiftesystemen voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit. Alle disciplines worden verzorgd: calculatie, engineering, tekenwerk,  projectleiding, installatie & service!