Toepassingen

Comfort

MAGNUM Heating is de specialist voor Comfort verwarmingssystemen. Of het nu om elektrische of watergedragen systemen gaat, wij hebben voor ieder verwarmingsvraagstuk een passende oplossing. Van vloer-, wandverwarming voor nieuwbouw en renovatie tot plafondverwarming en een handige anti-condens spiegelverwarming.

 

 


Safety

Op het gebied van verwarming buiten huis heeft MAGNUM Heating innovatieve producten. Denk hierbij aan opritverwarming voor hellingbanen van parkeergarages. Maar ook voor tuinpaden en dakgootverwarming of meer industriële toepassingen zoals pipetracing zijn er producten beschikbaar.

 


Control

Om alle systemen eenvoudig aan te kunnen sturen hebben wij verschillende thermostaten en sensoren ontwikkeld. Van eenvoudige thermostaat aan de muur tot systemen die met een smartphone of tablet kunnen worden aangestuurd.

Productzoeker

Start hier
Configureren
  • NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) is de meest geavanceerde op de markt.  De MRC thermostaat heeft een compleet nieuwe gebruikersinterface die vanaf het scherm en een app eenvoudig en intuïtief te bedienen is.