Voordelen

Optimaal comfort

Door nauwkeurige digitale aansturing middels geavanceerde klokthermostaten, die volledig naar behoefte op zeer eenvoudige wijze kunnen worden bediend, is een optimaal en comfortabel woonklimaat binnen ieders bereik. Tevens kunnen MAGNUM verwarmingssystemen zeer eenvoudig gekoppeld worden aan nieuwe of bestaande domoticasystemen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.


Onderhoudsvrij

Of u nu kiest voor een MAGNUM vloer-, wand- of plafondverwarming, onze systemen zijn door de efficiënte aansturing zeer energiezuinig. Ook werken ze geruisloos en hebben geen onderhoudskosten. MAGNUM producten worden onder zeer strenge eisen, in eigen beheer, geproduceerd. Ze voldoen aan de zwaarste Europese keuringseisen en hebben mede daardoor een zeer lange levensduur.

 


Hygiëne

Warmtegolven verplaatsen zich in iedere richting. Slechts voor een klein deel vindt er opwarming van de buitenlucht plaats. Dit heeft tot gevolg dat in tegenstelling tot convectiewarmte er veel minder lucht- en stofverplaatsing optreedt. Op plaatsen waar hygiëne een grote rol speelt (Denk aan; zorgcentra, ziekenhuizen, (sport-) scholen etc.) is stralingswarmte dan ook niet voor niets de eerste keuze.

 


Duurzaam

Gecombineerd met de efficiënte aansturing, directe warmteafgifte, de extra lange levensduur en de mogelijkheid iedere ruimte afzonderlijk te regelen maakt een elektrisch verwarmingssysteem de perfecte verwarmingsbron. Zeker met de afgelopen jaren enorm gestegen gasprijs is een elektrisch verwarmde ruimte qua kosten vergelijkbaar met een gasgestookte methode. Duur? Nee. Duurzaam? Zeker!

 

 


 

Productzoeker

Start hier
Configureren
  • NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) is de meest geavanceerde op de markt.  De MRC thermostaat heeft een compleet nieuwe gebruikersinterface die vanaf het scherm en een app eenvoudig en intuïtief te bedienen is.