Bedrijfsgegevens

Bedrijfsfilosofie

MAGNUM Heating biedt verwarmingsoplossingen voor comfort en safety, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren. We zorgen voor warmte en continuïteit met behulp van elektrische en water technologieën. Onze producten worden gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een concurrerende prijs. Het echte verschil zit voor ons in de manier waarop we servicegericht zaken doen en geloven in lange termijn partnership.

 

Onze worden uitsluitend geleverd via de technische groothandel.


Marktleider

Middels een uitgekiend assortiment aan technologisch zeer hoogwaardige producten en een team van specialisten heeft MAGNUM Heating zich ontwikkeld tot marktleider. Buiten Nederland worden onze producten verdeeld door zorgvuldig uitgekozen partners. Door te blijven investeren in mensen, kennis, opleiding en productinnovatie weet MAGNUM Heating deze leidinggevende positie al jarenlang sterk te handhaven.


Ontwikkeling

Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, waarbij met name op het gebied van isolatiewaarden enorme vooruitgang is geboekt, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. De verwarmingssystemen van MAGNUM Heating bieden voor al deze wensen ideale en betaalbare oplossingen.


Disclaimer

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten. Klik hier voor meer informatie over ons privacybeleid.


 

Productzoeker

Start hier
Configureren
  • NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) is de meest geavanceerde op de markt.  De MRC thermostaat heeft een compleet nieuwe gebruikersinterface die vanaf het scherm en een app eenvoudig en intuïtief te bedienen is.