Safety

Safety first.
Zonder
compromis.

Buitengewoon veilig

Veiligheid, preventie en continuïteit zijn de sleutelwoorden die een investering voor het aanleggen van een vorstvrij installatie rechtvaardigen.

Met name voor op- en afritten onder een hellingshoek van distributiecentra, parkeergarages, ziekenhuizen, brandweerkazernes, kantoorpanden etc. Het MAGNUM Outdoor programma biedt u veiligheid en betrouwbaarheid tegen minimale investerings-, verbruiks- en onderhoudskosten. 

Het MAGNUM Trace programma biedt totaaloplossingen voor het vorstvrij houden van (water-) leidingen, goten en afvoeren. Er is tevens een stekkerklaar vorstvrijlint verkrijgbaar met ingebouwde thermostaat.

Opritverwarming

Het uitgekiende concept van verwarmingskabels, sensoren en thermostaten zorgt voor een adequate reactie op alle winterse omstandigheden. Met het MAGNUM Outdoorsysteem bent u te allen tijde verzekerd van een veilige entree!

 

Vorstvrijlint

Om schade aan waterleidingen en kranen door bevriezing te voorkomen worden deze in de winter vaak afgesloten waardoor ze niet gebruikt kunnen worden. Dit kan op eenvoudige wijze voorkomen worden door een vorstvrijlint langs de waterleiding te installeren.

MAGNUM Ideal vorstvrijlint is stekkerklaar en voorzien van temperatuurregeling door middel van een bi-metaal thermostaat. Het lint wordt automatisch ingeschakeld als de leidingtemperatuur lager is dan +5°C en schakelt uit bij +13°C. 

Tracing

Anders dan bij reguliere verwarmingskabels zijn MAGNUM Tracing kabels voorzien van parallelle circuits. Dit betekent dat je de kabel kunt afknippen op elk punt zonder het circuit te onderbreken. Dankzij dit parallelle circuit zijn deze kabels zeer eenvoudig te monteren. Ze kunnen lineair, spiraalsgewijs of overlapt worden geïnstalleerd.

Alle productinformatie van MAGNUM Tracing vind je in onze Technische Productcatalogus vanaf pagina 104.

MAGNUM Trace systemen kunnen worden toegepast op:

  • Koud- en warmwaterleidingen
  • Dakgoten
  • Regenpijpen
  • Afvoeren
  • Sprinklersystemen
  • Procesleidingen (voedingsindustrie)