Over ons

MAGNUM
keeps you
warm.

Know-how

MAGNUM Heating is in de afgelopen 3 decennia uitgegroeid tot een succesvolle, marktleidende en merkgerichte Europese ontwerper, producent en leverancier van innovatieve elektrische en watergedragen verwarmingssystemen en aanverwante producten. Wij hebben een continue focus op innovatie, ondersteund door onze klanten.

Eigen productie

Wij fabriceren en assembleren de meeste producten zelf op onze eigen productieafdelingen. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Dit maakt ons tot de meest betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten.

Duurzaam

Onze systemen hebben een zeer lange levensduur en spelen perfect in op de fundamentele energietransitie van fossiele verwarmingsbronnen naar duurzame klimaatoplossingen. We zijn continue actief om productie en logistieke processen bij te schaven teneinde de ‘Carbon Footprint zo klein mogelijk te maken.

Interesse?

Consument: Onze producten zijn verkrijgbaar bij iedere erkende E&W installateur of badkamerspeciaalzaak. Zij adviseren en verzorgen meestal ook de installatie.

Installateur/vakhandel: Onze producten zijn verkrijgbaar bij de Technische groothandel.