Projecten

Custom Made

In principe biedt het standaardprogramma voldoende mogelijkheden om het hoofd

te bieden aan vrijwel iedere opdracht. Uit ervaring weten wij dat niet altijd een pasklare oplossing voor de hand ligt. In zulke omstandigheden kan worden gezocht naar een custom made ontwikkeld en geproduceerd systeem.


Full Service

Het brede assortiment verwarmingssystemen en sturingsmechanismen geeft MAGNUM de mogelijkheid om oplossingen aan te reiken of te ontwikkelen om elk verwarmingsprobleem op te lossen en in te vullen. Ook levering en montage van tracing, isolatie, voedingskabels en schakelkasten alsmede testen en opleveren van de installatie behoren tot de mogelijkheden.


Advies

U kunt altijd een beroep doen op onze deskundige adviseurs om in overleg

met u het project en de problematiek te analyseren en innovatieve voorstellen aan

te dragen. Wij gaan de uitdaging graag met u aan en willen graag al onze kennis en ervaring met u delen.


Calculatie

MAGNUM Calculatie verzorgt advies, engineering, calculaties, offertes, begeleiding, service en after sales. Of het nu gaat om eenvoudige op- en afritten, een zeer gecompliceerde aansturing voor grotere projecten, of engineering van een hele plant met tracing inclusief circuit indeling en AutoCAD tekeningen.


Helpdesk

Onze helpdesk is uw aanspreekpunt voor al uw vragen, maar ook complexere zaken als: warmteverliesberekeningen, speciale eisen zoals stabiliseren of opwarmen van vloeistofleidingen, beheersing van kritische temperaturen, toepassing van afwijkende voedingsspanningen, kunnen worden beantwoord. Op werkdagen van 08:00 uur tot 16:30 uur bellen met de Supportline op telefoonnummer: 0900-9110911 (€ 0,45 per min.).


Productzoeker

Start hier
Configureren
  • NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL NIEUW: MAGNUM REMOTE CONTROL

    De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) is de meest geavanceerde op de markt.  De MRC thermostaat heeft een compleet nieuwe gebruikersinterface die vanaf het scherm en een app eenvoudig en intuïtief te bedienen is.