Hoe deel ik mijn account met een ander toestel/gebruiker?

Een 2e gebruiker, welke ook op afstand de MRC thermostaat zou willen bedienen, dient een apart account aan te maken met een ander e-mailadres dan de 1e gebruiker heeft gebruikt bij het aanmaken van het account. Volg daarna de volgende stappen: De hoofdgebruiker opent de App en selecteert de thermostaatSelecteer rechtsboven in het display het potlood symboolKies ‘Toestel… Lees verder Hoe deel ik mijn account met een ander toestel/gebruiker?

Hoe verwijder ik het slotje in het beeldscherm van de thermostaat?

Op de thermostaatHet kinderslot kunt u verwijderen door de ‘+’ toets 5 seconden ingedrukt te houden.Deze kan eventueel (opnieuw) geactiveerd worden door de ‘-‘ toets 5 seconden ingedrukt te houden.Dit is tevens terug te vinden in de handleiding (6.1) van de MAGNUM Remote Control (MRC).De handleiding vindt u op onze website op pagina Downloads >… Lees verder Hoe verwijder ik het slotje in het beeldscherm van de thermostaat?

Ik ben mijn accountnummer kwijt

Het accountnummer is het e-mailadres of telefoonnummer waarmee u geregistreerd bent in de app. Samen met het wachtwoord geeft dit toegang. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u dit opvragen met behulp van dit e-mailadres of telefoonnummer.