Hoe deel ik mijn account met een ander toestel/gebruiker?

Een 2e gebruiker, welke ook op afstand de MRC thermostaat zou willen bedienen, dient een apart account aan te maken met een ander e-mailadres dan de 1e gebruiker heeft gebruikt bij het aanmaken van het account. Volg daarna de volgende stappen: De hoofdgebruiker opent de App en selecteert de thermostaatSelecteer rechtsboven in het display het potlood symboolKies ‘Toestel… Lees verder Hoe deel ik mijn account met een ander toestel/gebruiker?

Hoe verwijder ik het slotje in het beeldscherm van de thermostaat?

Op de thermostaatHet kinderslot kunt u verwijderen door de ‘+’ toets 5 seconden ingedrukt te houden.Deze kan eventueel (opnieuw) geactiveerd worden door de ‘-‘ toets 5 seconden ingedrukt te houden.Dit is tevens terug te vinden in de handleiding (6.1) van de MAGNUM Remote Control (MRC).De handleiding vindt u op onze website op pagina Downloads >… Lees verder Hoe verwijder ik het slotje in het beeldscherm van de thermostaat?

Ik ben mijn accountnummer kwijt

Het accountnummer is het e-mailadres of telefoonnummer waarmee u geregistreerd bent in de app. Samen met het wachtwoord geeft dit toegang. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u dit opvragen met behulp van dit e-mailadres of telefoonnummer.

Kan ik jullie thermostaten aansluiten op een systeem van een ander merk?

Onze thermostaten schakelen 230V naar de vloerverwarming toe. Op het moment dat de geïnstalleerde vloerverwarming op die manier gevoed dient te worden, kunnen onze thermostaten op het systeem worden aangesloten. Wij zouden wel willen adviseren om de vloersensor te vervangen voor de bij de thermostaat meegeleverde vloersensor van MAGNUM.